• Начало
 • Плащане, доставка и рекламации

Плащане, доставка и рекламации

Поръчки и изпълнението им

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на zdravisimo.bg е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин. Поръчки се приемат 24 часа в денонощието, включително и почивните дни. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени. След приключване на поръчката ще получите потвърждение по e-mail.  Преди да изпратим вашата поръчка ще се свържем с вас на посочения телефон за потвърждаването й.

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 3 работни дни.

Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

Плащане

Предлагаме следните варианти за плащане:

 1. Плащане с дебитна/кредитна карта
 2. Плащане с дебитна/кредитна карта през ВПОС-а на ДСК (или посредством Pay by Link)
 3. Видове карти, които се приемат: дебитни, кредитни и бизнес карти Visa и Mastercard
 4. Транзакциите се осъществяват посредством програмите за сигурност MasterCard Identity check и VISA Secure
 5. От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 1000лв
 6. Не съхраняваме данни за банковите карти, използване за плащане чрез сайта. 

Доставка

Изпращаме всички поръчки с куриерска фирма Еконт и Спиди до врата на получателя или до офис на съответната куриерска компания. Повече информация за офисите на Еконт и Спиди – адрес, работно време и т.н. може да намерите в страниците на съответната куриерска компания.

 1. Доставка до офис на куриерска фирма: избира се в процеса на поръчка след попълване на имена, телефон, град и предпочитан офис на куриерска фирма.
 2. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на имена, телефон, точен адрес, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.
 3. Получаване на място в био магазин ЗДРАВИСИМО на адрес: гр. Благоевград, ул.”Марица” 14: избира се в процеса на поръчка след като изберете предпочитана дата на получаване.
 4. Доставка до адрес в гр. Благоевград

Цени

Всички цени са в лева с включен ДДС.

Цените на продуктите са показани без цената за доставка.

Информация за цената на доставката ще получите в процеса на поръчката. Цената се определя в зависимост от начините на получаване – до офис или до адрес.

Всички поръчки над 100лв са с безплатна доставка.

Цена на доставка до адрес в гр. Благоевград:

За поръчки до 50лв – 1лв

За поръчки над 50лв – безплатно

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0877707567 от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 часа.

Рекламации

Рекламации се приемат до 14 дни от датата на получаване на стоката, само ако продукта и опаковката са в ненарушен търговски вид. Преди да заявите рекламация, моля прочетете член 16. (Особени клаузи) от Общите условия на „Инер Бюти” ЕООД 

При връщането на стоката, задължително трябва да включите оригиналната фактура или фискален бон, с които сте получили продуктите.

Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки